Zeci de TIR-uri l-au condus pe ultimul drum pe Cătălin, patronul firmei de camioane strivit într-un BMW X6

Zeci de TIR-uri l-au condus pe ultimul drum pe Cătălin, patronul firmei de camioane strivit într-un BMW X6. Tânărul a pierit într-un accident teribil la Bengeşti Ciocadia, maşina sa răsturnându-se în afara carosalbilului. Accidentul a avut loc vineri noaptea, când Cătălin se întorcea de la Baia de Fier, unde avea firma de transport, la Tg. Jiu, unde locuia împreună cu familia.

CITESTE SI : Fostul preot care și-a dat foc în faţa Catedralei Naţionale încearcă de 3 ani să-și dovedească nevinovăţia

 

 

Cătălin Guțu, zis “Piciu”, era administratorul unei firme de transport. Acesta avea mai multe tiruri. Tânărul avea un copil și îl aștepta pe al doilea, soția sa fiind însărcinată. Tatăl lui Cătălin este profesor, iar mama a fost secretara primăriei din localitate.

CITESTE SI : O româncă a fost lovită în plin de o motocicletă a poliţiei, la Mallorca, şi e în comă

Tânărul avea biroul în comuna natală și locuia în Târgu-Jiu. La înmormântarea lui Cătălin zeci de TIR-uri au făcut parte din cortegiul funerar, sicriul fiind dus spre cimitir pe platforma unui camion.

CITESTE SI : Motivul dublei crime de la Buftea, descoperit de poliţişti. Criminalul, la 112: “Omorât fata şi mama”

Conform unor surse citate de gorjeanul.ro, polițiștii au găsit în mașina lui Cătălin Guțu aproximativ 125.000 de euro, bani care ar fi fost predați familiei sale.

 

CITESTE SI : Cod galben de polei și ceaţă pentru mai multe judeţe, anunţă meteorologii