VIDEO:Un tânăr îşi riscă viaţa mergând pe marginea exterioară a unei clădiri înalte pentru a-şi salva pisica

Video incredibil cu un tânăr care îşi riscă viaţa, mergând pe marginea exterioară a unei clădiri, la etajul 18, pentru a-şi salva pisica fugită în balconul vecin. Un gest poate necugetat care arată însă dragostea inestimabilă a omului faţă de felina sa. 

Un bărbat din blocul vecin a surprins întregul moment. Imaginile arată cum doi tineri încearcă să găsească o modalitate de a ajunge în balconul vecin pentru a lua pisica fugită de acasă. 

Stăpânul devotat se urcă pe un scaun pentru a trece de balustradă apoi se strecoară pe marginea îngustă a clădirii spre a ajunge la felina sa. Cei doi se aflau la etajul 18, iar orice mică greşeală putea duce la o adevărată tragedie. 

„Încerca să se întoarcă acasă, dar voia să se strecoare sub balsutradă. Îmi era foarte teamă să nu facă ceva rău, să cadă” a explicat proprietarul. 

Conform Daily Mail, omul bătuse pe ușa vecinului, dar nimeni nu era acasă. Atunci şi-a dat seama că trebuie să acţioneze rapid. 

 Tânărul este considerat un „erou” de internauţi, pentru curajul extrem de care a dat dovadă, totul pentru a-şi salva animalul iubit.