VIDEO>Preotul care a făcut amor cu credincioasa, filmat pe ascuns! Dovezile sunt clare

Scandalul momentului! Biserica se zguduie din temelii după ce o credicioasă a dezvăluit că a fost sedusă de un preot! Ce detalii scandaloase au ieșit la iveală, odată cu mărturia profesoarei?

Au apărut noi dovezi în cazul profesoarei care a fost sedusă și abandonată de un preot! Invitată la emisiunea „Xtra Night Show” alături de avocata sa, femeia a încercat să demonstreze că are dreptate! 

Antonia Enache susţine că a fost sedusă şi abandonată de preotul paroh al bisericii pe care o frecventează şi a angajat chiar un detectiv care să demonstreze că nu minte.

Imaginile înregistrate în lăcaşul de cult au şocat prelaţi şi credincioşi deopotrivă. După numeroase plângeri şi anchete bisericeşti, cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor.

Femeia susține că a fost sedusă și abandonată, că a întreținut relații intime cu acesta în repetate rânduri și că între ei a existat o poveste de iubire intensă. 

   Momentul în care preotul ține o predică despre situație

„Eu ce pot să fac, să-i pun cuțitul la gât?!”, a întrebat femeia în mod retoric, atunci când a fost rugată să dea detalii despre refuzul preotului de-a recunoaște faptele. Profesoara Antonia Enache susține că vrea să se facă dreptate, adică să recunoască preotul faptele (inclusiv că au făcut amor în casă cu copilul ei) și să o ia de nevastă!

În mod surprinzător se pare că omul a făcut această promisiune inclusiv de față cu copilul femeii! Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre profesorul și profesoara îndrăgostită? Află totul urmărind clipul video de mai sus!