VIDEO:Educatoare turbată de furie lovește cu capul de podea mai mulți copii, într-o cresă din Timișoara.

Femeie ce pare turbată de furie lovește cu capul de podea mai mulți copii. Este filmarea care a pus pe jar internetul și autoritățile, mai ales că îngrijitoarea este fiica fostului internațional Iosif Rotariu, Romina..

Imagini violente, în care fiica fostului fotbalist internațional Iosif Rotariu bate un copil dintr-o creșă din Timișoara, au fost făcute publice, la mai bine de jumătate de an de la producerea incidentului.

Un copilaș de doi ani a fost bătut în mai multe rânduri de o îngrijitoare de 33 de ani, aceasta fiind fiica fostului internațional Iosif Rotariu, Romina, arată jurnaliștii de la Opinia TimișoareiCreșa privată este afacerea familiei fotbalistului. Conform sursei citate, părinții copilului au reclamat la poliție în iunie 2018 agresiunea, și anume că au luat copilul acasă cu piciorul rupt.

Cel mic a necesitat 3 săptămâni de îngrijiri medicale, fiind internat la Spitalul de Copii Louis Țurcanu. La acel moment Iosif Rotariu susținea că totul s-a întâmplat pe când fiica să Romina, bolnavă de diabet, trecea printr-o criză de hipoglicemie și nu ar fi realizat ce face, mai scriu jurnaliștii.

Ancheta este în curs de desfășurare. Tânăra a fost reținută atunci pentru 24 de ore, pe numele ei fiind deschisă o anchetă, pentru purtare abuzivă și lovire și alte violente. Ulterior, procurorii au finalizat cazul și au trimis-o pe Romina Rotariu în judecată. Părinții copilului cer daune morale consistente și spun că mai sunt și alți copii care are fi fost abuzați.