Video! O elevă din Botoșani a fost bătută crunt și umilită de către o colegă. Motivul este halucinant

“Îți dau un cap în gură de nu te vezi! Ai auzit, fă? Numai să te aud că zâci ceva!” Violență fără margini într-o școală din Botoșani! O elevă a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu pumnii și picioarele de către o colegă. Scena a avut loc de față cu prietenele agresoarei care o încurajează și o filmează! 

O bătaie ca în filmele de acțiune a fost surprinsă între două fete, eleve în clasa a VIII-a și a IX-a ale unui liceu din Vorona, Botoșani.

În înregistrare se poate observa cum fata de clasa a VIII-a este bătută fără milă cu pumnii și picioarele de către fata mai mare cu un an. 

Bătaia a avut loc într-un loc ascuns, în spatele unui bloc de lângă liceul la care cele două învățau. Scena odioasă s-a petrecut în prezența altor prietene de ale bătăușei care par fericite de bătaie, ba chiar mai mult, acestea o încurajează să o bată și mai tare pe victimă: “Fă, dă-i un cap în gură”.

Din ce se aude în materialul video, bătaia a început de la niște neînțelegeri banale între cele două, mai exact de la o nemulțumirea bătăușei.
 Conducerea liceului la care acestea învață a început o anchetă, iar agresoarea va fi sancționată, potrivit botosaninews.ro.