Un tânăr român a fost executat în stil mafiot, în Italia: împuşcat cu trei gloanţe, în cap

Un tânăr român a fost executat în stil mafiot în Italia. A fost împuşcat cu trei gloanţe, în cap, de aproape. Medicii se luptă din răsputeri să îl ţină în viaţă.

Tragedia a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20:00, la Leini, la nord de Torino. Teodor Buduianu, un român de 27 de ani, s-a certat în curtea casei cu Michele Prima, 56 de ani, instalator şi proprietar la locuineţi în care stătea Teodor.

Il Canavese scrie că la un moment dat Michele Prima a intrat în casă şi a ieşit de acolo înarmat cu un pistol de calibrul 22 de mm. S-a apropiat de Teodor şi a tras de aproape trei gloanţe, direct în cap.

Proiectilele l-au lovit pe român în tâmpla dreaptă şi acesta a căzut în curte, într-o baltă de sânge. Vecinii au alertat poliţia şi ambulanţa şi românul a fost transportat la spital în stare critică, şansele lui de supravieţuire fiind rezervate.

După cum scrie sursa citată, Michele Prima a declarat poliţiştilor că nu a vrut să tragă şi pistolul s-a descărcat accieental. Bărbatul a fost arestat şi s-a deschis o anchetă penală.