Un tânăr din Olt şi-a bătut bunicii, i-a mutilat şi apoi i-a pus să doarmă afară, în spatele casei, în frig

Un tânăr din Olt şi-a bătut bunicii, i-a mutilat şi apoi i-a pus să doarmă afară, în spatele casei, în frig. A plecat din casa lor cu un portofel de bani, lăsându-i pe bătrâni să sufere.

Cei doi bătrâni, din comuna Brebeni, au ajuns la spital, după ce au fost bătuți și mutilați, în propria casă, de un nepot, în vârstă de 32 de ani, din satul Zorleasca al comunei Valea Mare. Bătrânii au fost lăsați în frig, o noapte întreagă.

 

Bunica tânărului are 73 de ani, iar bunicul 73, acesta fiind în comă la spital. “Este vorba de două victime agresate, transportate la spital la Craiova. Una dintre ele, respectiv bărbatul este în stare gravă, în comă. Cealaltă are și ea nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale, dar nu-i este pusă viața în pericol. A fost agresiune pentru a se sustrage bani din domiciliu.”, a declarat prim-procurorul Parchetului Olt, Anca Anuța.

 

Nepotul i-a pus pe bunici să doarmă în spatele casei, toată noaptea

Tânărul a intrat în casă peste cei doi bătrâni, în satul Săltănești din comuna Brebeni, în noaptea de vineri spre sâmbătă, i-a bătut cu bestialitate, le-a tăiat urcehile și nasul, și i-a lăsat afară, în spatele locuinței, unde au stat până dimineața.

Nepotul le-a luat un portofel cu bani pe care l-a găsit în locuință și a plecat.Sâmbătă dimineața, femeia în vârstă de 73 de ani a  reușit să se târască până la poartă, unde un vecin a văzut-o și a sunat la 112, semnalând evenimentul. Cei doi au fost transportați la Spitalul Slatina, de unde ulterior au fost transportaţi la spitalul din Craiova.Autorul a fost identificat de polițiști și procurori, fiind audiat atât el cât și alți martori, anchetatorii întocmind un dosar de cercetare pentru tentativă de omor.