Un român din Spania a sunat la Poliție și a anunțat că și-a găsit iubita moartă! Ce au descoperit oamenii la fața locului

O româncă, în vârstă de 32 de ani, care se stabilise în Spania, a fost găsită moartă. Iubitul ei a sunat la Poliție și a anunțat că partenera lui de viață s-a spânzurat. Oamenii legii, însă, iau în calcul orice ipoteză, chiar și crima, fapt pentru care au deschis dosar de moarte suspectă. 

Femeia decedată, E.E.B, în vârstă de 32 de ani, a fost găsită spânzurată. Bărbatul nu vorbea fluent spaniolă, astfel că a fost nevoie să fie adus un traducător, a anunțat ziarulromanesc.es. 

Astfel, el a povestit în fața oamenilor legii că a găsit-o pe iubita lui spânzurată.Pe corpul femeii erau vizibile urmele ştreangului şi poliţiştii au tratat cazul ca pe unul de moarte suspectă, luând în calcul inclusiv o crimă comisă chiar de iubitul tinerei românce. 

Surse din anchetă au declarat, însă, că se exclude posibilitatea unei crime şi se analizează o sinucidere, cel mai probabil românca spânzurându-se. Deocamdată, însă, nu e nimic oficial, iar autopsia va arăta cu exactitate cauza morţii.