Un român de 22 de ani și-a omorât și tranșat iubita! Ce detaliu cutremurător a ieșit la iveală

Un tânăr de 22 de ani originar din comuna Șofronea (Arad) a reușit să îngrozească o lume întreagă după ce și-a ucis iubita, a tranșat cadavrul și apoi a încercat să scape de urmă! Anchetatorii au descoperit recent care a fost motivul cumplitei crime!

Tânărul român a mărturisit că pe 17 februarie s-a certat într-un club cu iubita lui, originară din Republica Moldova. Apoi au plecat împreună acasă. Acolo, bărbatul de 22 de ani şi-a ucis partenera și a tranșat-o.

Ajutat de un prieten, tot român, criminalul i-a dus corpul la peste 20 de kilometri distanţă şi l-a îngropat pe un teren viran, scrie presa din Spania.

Recent, acesta a fost arestat și și-a recunoscut faptele cumplite. Ancheta a scos la iveală faptul că Tânărul era stabilit în Spania, unde părinții locuiau.

A cunoscut-o pe tânăra Nelea și după câteva luni s-au mutat împreună. Totuși, vecinii vorbesc despre faptul că cei doi se certau mereu și tânăra avea obiceiul de a dispărea cu zilele de acasă, probabil de supărare.

La un moment dat, tânărul i-a dat câteva lovituri când erau într-un club și de atunci nu a mai ajuns acasă. Apoi a urmat crima. Mulți spun că, cel mai probabil, tânărul era extrem de gelos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*