Un jurnalist celebru a murit după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit peste un camion în mişcare şi a luat foc

Ricardo Boechat, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti brazilieni, a murit după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit şi a luat foc. Nenorocirea a avut loc pe o autostradă din Sao Paulo.

Potrivit BBC News, elicopterul s-a prăbuşit peste un camion aflat în mişcare şi a luat foc. Doi oameni au murit, iar un al treilea a fost rănit. Printre persoanele decedate se află şi Ricardo Boechat, unul dintre cei mai importanţi jurnalişti din ţara sud-americană.

Şoferul camionului a fost salvat de medicii sosiţi la faţa locului.În vârstă de 66 de ani, Ricardo Boechat a câştigat de trei ori premiul pentru cel mai bun jurnalist al anului în Brazilia şi a moderat de nenumărate ori dezbaterile electorale la posturile de televiziune la care a lucrat.

Cu doar două ore înainte de producerea tragediei, jurnalistul vorbise la un post de radio tocmai despre tragediile petrecute în 2019, în Brazilia.

A amintit de barajul care s-a rupt şi a provocat 325 de morţi şi incendiul de la baza de copii a echipei de fotbal Flamengo, în care 10 copii şi-au pierdut viaţa.