Un băiat de 17 ani, jucător de polo, s-a împuşcat în cap la Braşov, cu arma de vânătoare a tatălui

Un băiat de 17 ani din Braşov, cartierul Stupini, a fost găsit împuşcat în cap. Adolescentul, care era şi jucător de polo, s-ar fi împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său, în locuința familiei, pe fondul unor certuri cu apropiații.

Până la această oră, nu se ştie dacă este vorba despre o sinucidere sau dacă arma s-a descărcat accidental, mai ales că nu a fost găsit un bilet de adio.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, a declarat pentru presa locală că un echipaj al Ambulanței s-a deplasat în Stupini, pentru a-i acorda îngrijiri medicale adolescentului împușcat, însă, din nefericire, Bogdan a decedat.

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orelor 17.00.

“În jurul orei 17.00, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apel la SNUAU 112, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani, din cartierul Stupini, s-a împușcat mortal în zona capului cu arma de vânătoare a tatălui său.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a demara cercetările specifice în astfel de situații a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin impușcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei.