Trei tineri n-au mai ajuns la şcoală, în această dimineaţă. Accident teribil la Telciu

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, au ajuns, vineri dimineața, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în urma unui accident pe DN 17 C, în localitatea Telciu.

Din primele informaţii, şoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un șanț de beton aflat pe marginea carosabilului și mai apoi a fost proiectat în zidul unui imobil din imediata apropiere.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD de prim ajutor și terapie intensivă mobilă și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, precum și un echipaj de descarcerare.

Șoferul, dar și alți doi tineri care se aflau în mașină au primit asistență medicală la fața locului, după care echipajele medicale au decis să le transporte la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru investigații suplimentare.

Accidentul din Telciu, din cauza vitezei şi a neatenţiei

“Toate cele trei victime ale accidentului de la Telciu (două de sex masculin în vârstă de 18 și 19 ani, respectiv una de sex feminin în vârstă de 16 ani) sunt preluate de echipajele medicale alocate la locul evenimentului și transportate la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale. Victimele prezintă multiple traumatisme și leziuni și suspiciune de fracturi de membre inferioare și superioare”, a declarat pentru gazetadebistrita.ro Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a neatenției.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.