Trei fraţi, victime în carnagiul din Buzău. Unul e mort, doi în comă. Veneau acasă de Paşte, din Franţa

Trei fraţi sunt victime în carnagiul de la Buzău. Unul e mort, doi sunt în comă. Toşi trei veneau acasă de Paşte, din Franţa. Patru oameni au murit luni seara, după ce microbuzul în care călătoreau a fost lovit în plin de un tren.

În microbuzul implicat în accidentul feroviar de luni seara, din judeţul Buzău, în care şi-au pierdut viaţa patru persoane şi alte 12 au fost rănite se aflau şi trei fraţi, din comuna Nereju, Vrancea.  

Florin, 36 de ani, Sorin, 30 de ani şi Viorel Pichiu, 23 de ani, plecaseră în luna decembrie a anului trecut la muncă, în Franţa, pe plantaţiile viticole. 

Aseară, când a avut loc accidentul din judeţul Buzău, se întorceau acasă, la Nereju, să petreacă sărbătorile de Paşte. Impactul microbuzului cu trenul a fost fatal pentru Florin, care a murit pe loc.  Ceilalţi doi fraţi se află în stare gravă la Spitalul din Buzău.

Un alt frate al lor se întorsese săptămâna trecută din Franţa. Niciunul dintre ei nu este căsătorit. 

În accident a mai murit Ionuţ Coforea, de 24 de ani, tot din Nereju. Ceilalţi răniţi sunt Pavel Coforea-26 de ani, Marius Necula-32 de ani, Vasile Bratu-19 ani, dar şi şoferul Viorel Victor Linţeanu, şoferul microbuzului, care se află într-o stare foarte gravă, în comă, medicii încercând să-l transfere la un spital din Capitală.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*