“Trebuia să tacă! I-am dat foc şi am plecat la discotecă!”. Criminalii Nicolettei au dezvăluit de ce au ucis-o pe româncă

După patru ore de interogatoriu, criminalii româncei Nicoletta Indelicato, şi-au mărturisit vina. Iar povestea îţi dă fiori reci pe şira spinării. Margareta Buffa şi Carmelo Bonetta au povestit, pas cu pas, cum au atras-o în capcană şi cum au ucis-o pe tânăra de 25 de ani.

Torturile la care a fost supusă Nicoletta Indelicato, o fată româncă adoptată în urmă cu 20 de ani de o familie de sicilieni, sunt atât de brutale încât par desprinse dintr-un film de groază. 

Italianul Carmelo Bonetta, de 34 de ani, profesor de dans, şi iubita lui Margareta Buffa, o româncă de asemenea adoptată şi bună prietenă cu Nicoletta,  le-au oferit procurorilor detalii înfricoşătoare despre ce s-a întâmplat sâmbătă noapte, la Marsala.

Cei trei se cunoşteau de câteva luni bune.

Margareta şi Nicoletta au mers împreună la câteva evenimente de modă, însă relaţia lor de prietenia s-a consolidat pe internet, după multe conversaţii avute pe reţelele de socializare.

Tabloul este completat de Carmelo, care susţine că ar fi avut o relaţie cu Nicoletta.

Italianul le-a povestit anchetatorilor că motivul pentru care a vrut s-o reducă la tăcere pe fata de 25 de ani a fost faptul că Nicoletta i-ar fi spus Margaretei că ar avea probleme cu drogurile.

Aşa că a decis să se răzbune. “Trebuia s-o aducem la tăcere!”, a declarat Carmelo.

Filmul crimei din Marsala

Potrivit lui Bonetta, în seara crimei, Margaretta şi Nicoletta au ieşit în oraş, timp în care Carmelor era ascuns în portbagajul maşinii, alături de o canistră plină cu benzină şi un cuţit.

După o raită prin oraş şi un mic popas la un bar din Marsala, Margareta a dus-o pe Nicoletta pe un câmp, moment în care a intrat în acţiune Carmelo.

“Am ieşit din portbagaj şi am înjunghiat-o de şase ori. Am stropit-o cu benzină şi i-am dat foc. Apoi am plecat. Trebuia s-o oprim să mai spună minciuni despre noi”, a continuat italianul.

Probabil pentru a-şi crea un alibi, criminalii s-au întors acasă, şi-au schimbat hainele, apoi s-au dus la discotecă, unde au rămas până dimineaţă, scrie newnotizie.it.

Potrivit anchetatorilor, nu este niciun dubiu asupra faptului că Margareta şi Carmelo au plănuit crima cu sânge rece şi au dus-o la capăt cu o cruzime neobişnuită.

Nicoletta a murit în chinuri groaznice

Procurorii italieni spun că românca a avut parte de un sfârşit groaznic.

Nicoletta a fost bătută cu pumnii şi picioarele, înjunghiată de şase şase ori, arsă cu ţigara, apoi incendiată şi îngropată. 

Potrivit medicilor legişti, este posibil ca fata să fi fost incendiată când era încă în viaţă.