Tragedie pe scena Casei de Cultură din Sebiş. O tânără dansatoare a murit, după ce a leşinat în timp ce dansa cu soțul ei

Tragedie pe scena Casei de Cultură din orașul Sebiș! Diana, o tânără de 35 de ani, dansatoare într-un un ansamblu de jocuri populare, a leșinat pe scenă, în timp ce dansa cu soțul ei. 

În orașul Sebiș, din judeţul Arad, în jurul orei 23.00, o tânără de 35 de ani, dansatoare într-un ansamblu de jocuri populare, a leșinat pe scenă, în timp ce dansa cu soțul ei.Şi soţul tinerei, Andrei, a confirmat decesul soţiei, pe reţelele de socializare. Răvăşit de durere, tânărul şi-a rugat frumos prietenii să nu îl apeleze deocamdată.

“Aseara 09.11.2018 Scumpa mea Sotie s-a stins din viata in urma unui stop cardio-respirator… Imi doresc mult sa nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!”, a scris pe reţelele de socializare soţul tinerei care s-a stins brusc.Tânăra dansatoare acompania o solista de muzica ușoară, la Balul Bobocilor din Sebiș.Tânăra a fost transportată la spitalul din localitate, unde, în jurul orei 01.00,  s-a constatat decesul acesteia.