Tânără violată de zece indivizi, printre care unul de doar 14 ani! Filmare care demonstrează totul! „M-a văzut stând goală pe pat și…”

O tânără de 17 ani a trăit adevărate momente de groază atunci când a decis să meargă la o petrecere, dar totul s-a transformat într-o experiență traumatizantă. Zece bărbați au violat-o și totul a ieșit la iveală printr-o filmare!

O adolescentă de 17 ani a publicat recent pe internet o filmare prin care demonstrează că a fost violată de zece bărbați.

Fata a povestit cum toți invitații beau liniștiți atunci când mai mulți bărbați și-au făcut apariția.

În casa din orașul Florencio Varela s-au întâmplat atunci lucruri odioase. Bărbații au luat-o pe fată, au dus-o într-un dormitor și, rând pe rând, au violat-o. Deși prietena fetei a văzut totul, a plecat răzând, fără să intervină.

„M-a văzut stând goală pe pat, dar nu a făcut nimic, a plecat răzând”, a mărturisit ea.

Tânăra de 17 ani a povestit totul în amănunt prin intermediul unui clip video pe care l-a filmat chiar ea, dorind astfel să dezvăluie adevărul.

Aceasta a spus că la petrecere se consuma și cannabis și că a fost chiar și ea drogată de cei prezenți acolo. După ce a fost violată, fata a fost lăsată în stare de inconștiență în camera respectivă. A apărut apoi proprietarul casei, care a violat-o pe fată, a trimis-o să facă un duș și i-a cerut apoi să plece.

Fata a depus reclamație la poliție și nouă suspecți au fost reținuți, printre care un băiat de 14 ani.