Tânără spulberată cu mașina pe trecerea de pietoni, la Vaslui, șoferul vinovat stă cu mâinile în buzunar și se uită

O tânără de 35 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de șoferul unei mașini cu volanul pe partea dreaptă. Ocupanții mașinii au ieșit din autoturism după accident și stăteau cu mâinile în buzunar, uitându-se la victima întinsă pe șosea.

Tânăra a fost preluată de ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe. Medicii au constatat că victima suferise mai multe contuzii în zona toracică și la coloană.

Polițiștii Biroului de Poliție Rutieră Vaslui, sosiți la locul accidentului, l-au testat pe tânărul care a provocat accidentul și alcooltestul a indicat că acesta nu consumase băuturi alcoolice, potrivit vremeanoua.ro.

 

In imaginile surprinse de martori se observă faptul că șoferul, un tânăr de 28 de ani din Muntenii de Sus, și pasagerii din autoturismul implicat în accident nu par prea afectați de cele întâmplate.

In timp ce câteva persoane încearcă să acorde primul ajutor victimei și o întreabă de rănile suferite, aceștia, coborâți din mașină, stau cu mâinile în buzunare și privesc întreaga scenă.

In cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline