Tânără româncă, arsă de vie în Italia.

Sfârşit tragic pentru o româncă în Italia. Violeta Mihaela Senchiu, în vârstă de 32 de ani, a murit în urma unei explozii, urmată de incendiu, într-un apartament din Sagnano – Sala Consilina. Iubitul femeii, cetăţean italian, a fost arestat pentru crimă fiind acuzat că a provocat explozia pentru a o ucide pe româncă.

Explozia urmată de incendiu a avut loc sâmbătă, 3 noiembrie. În urma deflagraţiei, românca a suferit arsuri foarte grave, fiind transportată la spitalul „Luigi Curto” din Polla.

De aici, tânăra a fost transferată la centrul pentru arşi al spitalului Cardarelli din Napoli. Din păcate, rănite suferite de Violeta au fost mult prea grave, mediciii nemaiputând să o salveze.Carabinierii din Sala Consilina l-au arestat pe iubitul italian al româncei.G.C, în vârstă de 48 de ani, este acuzat de omor cu premeditare, acesta provocând incendiul cu scopul de a-i curma viaţa Violetei, potrivit ondanews.it.

Filmul crimei

În urma declaraţiilor făcute de martori şi a vizionării imaginilor surpinse de camerele de supraveghere, anchetatorii au creionat filmul crimei.

Ieri după-amiză, iubitul româncei s-a dus la o benzinărie, a umplut două canistre cu benzină, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu Violeta.A deschis uşa casei şi s-a dus în camera unde se afla românca. A tunat benzină pe podea, apoi a dat foc, declanşând un incendiu puternic în apartament.

 

După ce au efectuat reconstituirea, carabinierii din Sala Consilina l-au săltat pe italian, acuzându-l de crimă cu premeditare.Bărbatul a fost şi el rănit în explozie, fiind dus la spitalul spitalul “San Carlo” din Potenza, acolo unde se află sub pază. Trupul neînsufleţit al româncei a fost pus la dispoziţia medicilor legişti pentru efectuarea necropsiei.