Tânăr român de 28 de ani, mort într-un cumplit accident în Italia. Băiatul a zburat cu BMW-ul de pe şosea, direct într-un zid

Un tânăr român de 28 de ani a murit, noaptea trecută, în Italia, într-un cumplit accident la Caltanissetta, în Sicilia. Băiatul se afla în maşină cu o fată de 24 de ani, care, din fericire, nu a suferit rănii grave.

Grav accident de circulaţie, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, în Deliella, pe șoseaua care leagă localitățile Delia și Sommatino.Un tânăr român de 28 de ani, care locuia în Campobello di Licata, se afla la volanul unui BMW   când, a pierdut controlul maşinii, părăsind carosabilul şi izbindu-se violent de zidul unei case aflate la marginea şoselei.În urma impactului extrem de puternic, băiatul a murit pe loc.

 

Fata de 24 de ani, pasager în autoturism, a suferit răni uşoare, viaţa ei nefiind pusă în pericol.Alerta a fost dată de localnici, care, speriaţi de zgomotul produs, potrivit seguonews.it.La locul accidentului au sosit carabinierii și asistenții sanitari de la 118. Din păcate, tânărul român nu a mai putut fi salvat, în timp ce fata a a fost transportată la spitalul Sant’Elia din Caltanissetta.