Studenta din Târgovişte care şi-a înjunghiat iubitul în gât a fost lăsată în libertate

Studenta din Târgovişte care şi-a înjunghiat iubitul în gât după o ceartă, pe fondul consumului de alcool, a fost lăsată în libertate.

Tânăra a fost audiată ore în şir la Poliţie, în timp ce iubitul ei, un tânăr de 20 de ani, a fost transferat la un spital din Bucureşti.

Studenta a declarat că totul a fost un accident, iar anchetatorii au decis să o cerceteze în libertate pentru loviri sau alte violenţe.

Decizia a fost luată în condiţiile în care medicii au decis că lovitura primită de tânăr la gât i-a pus viaţa în pericol, iar acesta a pierdut foarte mult sânge.

Potrivit vecinilor, tânăra studentă la Facultatea de Psihologie din Bucureşti, în vârstă de 20 de ani, este foarte bună la învăţătură şi nu a creat niciodată probleme.

Cu toate acestea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se aflau în casa părinţilor fetei din Târgovişte, tânăra şi iubitul ei s-au luat la ceartă. Înainte de a se certa, cei doi au consumat mai multe băuturi alcoolice.

La un moment dat, studenta a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat iubitul. Acesta a fost tăiat de mai multe ori şi înjunghiat în gât.

Când şi-a dat seama ce a făcut, fata a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul medicilor.