Şoferul de microbuz spulberat de TIR pe autostradă, lângă Timișoara, a fost decapitat şi aruncat 50 de metri, după impact

Detalii teribile în cazul accidentului violent produs, luni seară, pe Autostrada Timisoara – Lugoj, în dreptul localitatii Remetea Mare. Un şofer a avut parte de o moarte extrem de violentă în urma impactului dintre un TIR şi un microbuz. 

Şoferul microbuzului, în care se afla şi o femeie, a scos autovehiculul pe banda de urgenţă pentru a schimba un cauciuc.La un moment dat, TIR-ul, încărcat cu mase plastice, l-a izbit în plin, iar impactul a fost atât de violent încât victima a fost aruncată 50 de metri şi a murit pe loc.

Şoferul de microbuz a fost decapitat

Potrivit opiniatimisoarei.ro, şoferul de microbuz a murit pe loc, decapitat, cu tot trupul zdrobit.

Microbuzul şi TIR-ul s-au răsturnat în afara şoselei, iar şoferul autocamionului a fost şi el rănit grav. În schimb, femeia care se afla în momentul impactului lângă microbuz a scăpat ca prin minune doar cu răni uşoare.Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanţe SAJ şi 12 subofiţeri.

Polițiștii de la Biroul Autostrăzi vor deschide acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și unul pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.