Şoferul care şi-a omorât familia la Tetoiu era rupt de beat. Fratele, fiul lui şi un adolescent de 19 ani, morţi în accident

Soferul care şi-a omorât familia în accidentul de la Tetoiu, Vâlcea, era rupt de beat în momentul producerii tragediei. Bărbatul şi-a băgat în pământ fratele, nepotul şi un adolescent de 19 ani, după ce a intrat cu 120 km/h într-un cap de pod.

În urma recoltării probelor bilologice de sânge ale şoferului vinovat de producerea accidentului de la Tetoiu, s-a stabilit o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în sânge, la prima probă. La a doua probă rezultatul de fost de 0,92 alcool pur în sânge.

Accidentul de la Tetoiu a avut loc duminică în jurul orei 20:00.

Maşina în care se aflau doi bărbaţi, un adolescent de 19 ani şi un copil de 4 ani a intrat cu viteză într-un cap de pod. Acul de la kilometraj s-a oprit la 120 km/h, martorii spunând că maşina zbura efectiv prin sat. 

Nepotul şoferului şi un adolescent de 19 ani au murit pe loc

Imaginile de la locul accidentului sunt teribile, maşina fiind efectiv strvită după ce s-a izbit violent de capul de pod.

În urma impactului, şoferul de 34 de ani a scăpat cu cele mai puţine răni.

Fratele lui, de 38 de ani, care se afla pe locul din dreapta şoferului a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean din Craiova, iar astăzi a fost pronunţat decedat.

În accident şi-au mai pierdut fiul de 4 ani al acestuia din urmă şi un adolescent de 19 ani. Ambii se aflau pe bancheta din spate a maşinii.