Şoferul care a provocat accidentul cu doi morţi de la Iaşi se grăbea să-i ducă fiului tortul de ziua lui

Şoferul care a provocat accidentul cu doi morţi de la Iaşi se grăbea să-i ducă fiului tortul de ziua lui. Bărbatul venea de acasă spre laboratorul de cofetărie şi era rupt de beat. A depăşit cu viteză pe linie continuă şi a murit într-un impact teribil. O mămică de 31 de ani a pierit şi ea, nevinovată.

Accidentul a avut loc vineri seara, la Valea Ursului, pe şoseaua de centură a Iaşiului. Un şofer în vârstă de 44 de ani (Cristinel Stoica), circula dinspre Uricani către Lunca Cetăţuii şi a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens într-un capăt d epod.

Şoferul unei autoutilitare care circula regulamentar a încercat să evite impactul, însă a ajuns la rândul său pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de o femeie în vârstă de 31 de ani.

Se ducea cu viteză după tortul pentru ziua fiului său

Cristinel Stoica s-a dovedit a fi un şofer ucigaş: era beat criţă. Rezultatul necropsiei a relevat că Stoica avea o alcoolemie de 2,2 mg/l alcool pur în sânge, alcoolemie uriaşă.

S-a stabilit de asemenea că şoferul se ducea, cu viteză, spre un laborator de cofetărie, să ia tortul fiului spu, care era acas şi dădea o petrecere, fiind ziua lui de naştere.