Și-a omorât părinții din cauza soției, iar apoi le-a zidit trupurile. Cum l-a determinat să comită omorurile

Soția bărbatului l-a manipulat şi l-a determinat să comită omorurile pentru “a-l avea doar pentru ea”, scrie The Independent.   Friedrich Weitner, purtător de cuvânt la Tribunalul Regional Nurnberg: ”Tribunalul este convins că acuzatul şi-a ucis ambii părinţi cu lovituri de ciocan. Iar soţia lui l-a determinat să comită aceste omoruri.”

Cu înfăţişarea de băiat cuminte şi un chip prietenos, e greu de imaginat cum acest specialist în computere şi-a ucis într-un mod atât de brutal şi şocant ambii părinţi, întâi mama de 66 de ani, când dormea, şi mai apoi tatăl de 70 de ani.

Soţia care l-a determinat să comită dublul omor a fost descrisă de procurori drept “nesigură şi naivă”, dar în acelaşi timp “manipulanta şi dominantă”.

Ingo şi-a anunţat părinţii că vrea să se căsătorească şi să le dăruiască nepoţi, cât mai repede cu putinţă. Dar mama i-ar fi cerut să se gândească bine, pentru că nu o cunoaşte de multă vreme pe fată. Atunci, Stephanie s-a gândit să-l convingă să-și omoare părinții. Bărbatul le-a zidit trupurile părinților în beciul case, fix în ziua de Crăcun, iar apoi a anunțat dispariția. Cadavrele au fost găsite după câteva săptămâni.