Sfârșit tragic pentru Cristian, românul dat dispărut la Veneţia. Tânărul de 26 ani a fost găsit fără viaţă într-un canal din oraș

Sfârșit tragic pentru Cristian, românul dat dispărut la Veneția în urmă cu două săptămâni. Tânărul de 26 de ani a fost găsit fără viață în apele reci ale orașului.

Cristian Ștefan Spînu a fost dat dispărut acum 2 săptămâni, el fiind văzut ultima dată în dimineața zilei de 15 noiembrie, într-un bar din Cannaregio. Cu o seară înainte el fusese în casa unui prieten, în Dorsoduro, și a ajuns la localul din Cannaregio unde a rămas până la ora 04:30 dimineața.

Numeroase afișe au fost distribuite în oraș, iar cazul lui a fost prezentat și în cadrul programului de televiziune „Chi l’ha Visto” al canalului RAI 3. Românul lucrase ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Veneția.

 

Trupul lui Cristian, găsit în apele reci ale Veneţiei

Din păcate, trupul lui Cristian a fost găsit miercuri, 28 noiembrie, în apele canalului Cannaregio din centrul istoric al Veneției, informează Venezia Today.

Primul care a observat trupul băiatului român a fost un transportator care s-a oprit la debarcaderul Guglie și care a anunțat carabinierii. Din prima examinare externă, medicul legist a declarat că nu există semne evidente de violență pe corp.

Procuratura va ordona o autopsie pentru a se clarifica cauzele morții tânărului român.