S-a stabilit cauza morții lui Tudor Nirea, adolescentul găsit mort în lacul Vârșolț! Cum a murit cu adevărat copilul de 15 ani

S-a aflat cauza morții adolescentului Tudor Niream, băiatul dispărut de 2 luni de acasă care a fost găsit fără suflare în lacul de acumulare Vârșolț! În ce chin și-a trăit ultimele clipe copilul. Părinții sunt devastați

Tudor Niream, dispărut pe data de 23 noiembrie 2018, a fost căutat timp de peste două luni, inclusiv în lacul de acumulare Vârşolţ, în apele căruia a fost găsit duminică. Primarul din Vârşolţ, Bréda Lajos, a făcut declarații în legătură cu motivul pentru care acele încercări de a găsi băiatul dispărut nu au avut succes.

Primarul din Vârşolţ, Bréda Lajos, a declarat că primul loc în care a fost căutat tânărul Tudor Niream, imediat după dispariţie a fost lacul Vârşolţ. Însă, băiatul a fost căutat fără scafandri.

Atunci, mai multe echipaje ale ISU l-au căutat pe tânăr cu bărcile, pe toată întinderea lacului.

Primarul din Vârşolţ a mai spus că, inițial, toată lumea a crezut că Tudor Niream s-a ascuns undeva.

„S-au scotocit toate pivniţele, toate fântânile, toate păşunile, păduri, boscheţi, peste tot am căutat. Am anunţat la biserică, au venit chiar şi colegii lui de clasă, cu diriginta, au venit până şi consilierii de la primărie, absolut toată lumea pe care o cunosc a participat la căutări. Poduri, case abandonate, totul a fost scotocit. În primă fază am crezut că s-a ascuns undeva”, a spus pentru observator.tv primarul Bréda Lajos.

El a precizat că ultima dată, Tudor Niream a fost căutat în urmă cu 3 zile, în pivniţa unei biserici catolice din Recea.

Ce adâncime are Lacul Vârşolţ, în apele căruia a fost găsit Tudor Niream

Primarul din Vârşolţ a precizat că lacul în care a fost găsit trupul fără viaţă al lui Tudor Niream are şi 10 metri adâncime în unele zone.

„Lacul are şi 10 metri adâncime şi vreo 3 metri de nămol. N-a mai fost curăţat de foarte mult timp. Trupul băiatului a fost recuperat astăzi chiar de la marginea lacului. Probabil că, după dezgheţ, l-a adus apa la mal”, precizează primarul.

Trupul neînsufleţit al lui Tudor Niream a fost recuperat duminică de către pompieri şi transportat la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Primele rezultatele ale necropsiei arată că adolescentul a murit înecat. Concluziile preliminare ale medicilor legişti, cauza morţii lui Tudor Niream este asfixire mecanică prin înec. 
Citeşte întreaga ştire: S-a stabilit cauza morții lui Tudor Niream, băiatul din Sălaj dispărut în lac.

Tudor Niream, în vârstă de 15 ani din Zalău, a fost dat dispărut în seara zilei de 23 noiembrie. El se afla la bunicii săi, însă le-a spus acestora că merge să se plimbe. De atunci, băiatul nu s-a mai întors acasă. A fost dat în urmărire națională, iar zeci de persoane – polițiști, jandarmi și voluntari – l-au căutat peste tot, potrivit libertatea.ro.