S-a spânzurat în spatele curții! La 12 ani mama îl trimitea la muncă prin sat. Lumea îl “cinstea” cu alcool şi ajungea acasă beat.

O întâmplare incredibilă s-a petrecut în Mehedinți, unde un băiat de numai 12 ani, care era și dependent de alcool, s-a spânzurat în spatele curții. Conform primelor informații, copilul s-a certat cu mama lui, iar acest lucru l-a împins spre gestul necugetat, scriu cei de la spynews.ro

Toţi cei care îl cunoşteau, recunosc faptul că băiatul era dependent de alcool, obișnuind să umble prin sat în stare de ebrietate.

În ziua când acesta s-a sinucis, se pare că niște vecini l-au cinstit cu câteva pahare, pentru că i-a ajutat la muncile gospodărești, iar când a ajuns acasă, mama l-ar fi certat.

Apoi, băiatul s-a retras în spatele curții, unde a încercat să se spânzure. Mama lui l-a găsit acolo și a fugit, cu el pe brațe, spre spital. Din nefericire, medicii n-au mai putut face nimic pentru el.

Cazul este cercetat de polițiștii din Mehedinți. Se pare că băiatul provenea dintr-o familie destrămată, tatăl lui având și el probleme cu alcoolul. Mama și-a retras toți cei trei copii de la școală și i-a trimis să muncească prin sat.