România a pierdut un erou! A luptat în cele mai cumplite teatre de război, dar a fost învins de o boală nemiloasă

România a pierdut un erou. A luptat în Afganistan și Kosovo, dar nu războiul l-a răpus! Caporalul Gheorghe Cățoiu s-a stins din viață, după ce a pierdut bătălia cu o boală incurabilă.

Caporalul Gheorghe Cățoiu a supraviețuit misiunilor în cele mai periculoase zone de conflict din lume, Afganistan și Kosovo. La doar 40 de ani, viața militarului a fost curmată de o boală nemiloasă. 

Colegii săi de la Batalionul „Dragoslavele” din Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” au postat mesaje emoționante, în care își iau rămas-bun de la „Gimboacă”:

„Astăzi ne luăm rămas bun de la camaradul nostru, caporal cls. III-a Gheorghe Cățoiu, Gimboacă cum îi spuneau prietenii, care a încetat joi din viață și s-a alăturat bravei noastre oștiri din ceruri.

Avea 40 de ani, 3 misiuni în teatrele de operații, în Kosovo și de 2 ori în Afganistan, dar a fost răpus de o gravă și nemiloasă boală.

A fost luptătorul neînfricat, militarul model și vânătorul de munte pe care l-am respectat, apreciat și iubit cu toții”, se arată în postarea de pe Facebook