Răsturnare de situație! Iustina nu s-a mișcat de lângă sicriul lui! Tatăl lui Andrei, declarații incredibile: ”Nu divorțase. Nu s-a sinucis. ”

Tatăl lui Andrei Pintican, tânărul despre care s-a spus că s-a sinucis în ziua în care ar fi primit decizia de divorț, a rupt tăcerea și a oferit detalii incredibile despre relația dintre fiul lui și Iustina. 

Astfel, în cadrul unui interviu pentru timponline, el a negat divorțul dintre cei doi. A recunoscut, însă, că cei doi au avut probleme în căsnicie, însă nu ajunseseră atât de departe. Mai mult de atât, nora lui nu s-ar fi mișcat de lângă sicriul lui.

“Vreau să ne îngropăm copilul în linişte, creştineşte. Pentru noi este un şoc foarte mare. S-au scris o grămadă de minciuni, iar acest lucru nu îmi place pentru că este vorba despre copilul meu. Nu a fost niciun accident de divorţ. Cineva a scos o vorbă urâtă şi, automat, vorba a luat alte turnuri. Dacă a fost sau nu o defecţiune la maşină se va depista, pentru că ancheta privind circumstanţele în care s-a produs accidentul nu s-a încheiat.

Am fost chemat la Poliţie ca părinte. Mi s-au dat o parte din lucrurile lui şi am discutat cu poliţiştii. Va fi înmormântat creştineşte fiindcă este vorba despre un accident, şi nu despre altceva. S-a spus şi că ar fi divorţat în acea zi, ceea ce nu este adevărat. Nu a fost nicio acţiune de divorţ. Sunt vorbe aruncate de oameni rău intenţionaţi.
 
Ei erau căsătoriţi. Au avut probleme, ca orice cuplu, dar nu în halul în care se vorbeşte. De ce trebuie să denigreze un om cu asemenea vorbe? Soţia lui a fost toată ziua alături de noi, a stat lângă sicriu şi noi o tratăm cu respect pentru că este nora noastră”
,  a declarat pentru timponline.ro Ioan Pintican, tatăl lui Andrei.