Primele imagini de la locul dublei crime din Buftea. Un bărbat şi-a omorât soţia şi soacra, a fost apoi ucis de poliţişti

Primele imagini de la locul dublei crime din Buftea au fost surprinse la câteva minute după ce a avut loc nenorocirea. Un bărbat şi-a omorât soţia şi soacra, a fost apoi ucis de poliţişti, pe care i-a atacat. Un agent e şi el rănit.

Locatarii unui bloc din Buftea au sunat la 112 puţin înainte de ora 18:00, duminică seara, anunţând faptul că se aud ţipete disperate dintr-un apartament. Când au ajuns acolo, salvatorii şi poliţiştii au fost atacaţi de un bărbat înarmat cu un cuţit.

 

Criminalul a rănit un poliţist

Acesta a sărit asupra unui poliţist pe care l-a rănit. Agentul a scos pistolul şi l-a împuşcat pe criminal în piept, de aproape. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici, bărbatul a murit şi el.

În apartamentul din care ieşise înarmat cu cuţitul poliţiştii au găsit trupurile soţiei şi mamei acesteia, fără viaţă. Cele două fuseseră înjunghiate mortal.Iniţial, s-a crezut că e vorba despre uciderea soţiei şi a fiicei sale, dar poliţia a anunţat că au fost omorâte soţia bărbatului, care e irakian, 30 de ani, şi mama acesteia.