Primele imagini cu Florin Busuioc înainte de a fi urcat în elicopterul SMURD. Actorul de 56 de ani, adus la un spital din București

Actorul Florin Busuioc a fost preluat, în această după-amiză, de un elicopter SMURD, de la spitalul din Craiova, pentru a fi transportat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof, Dr. C.C. Iliescu”, de la Fundeni.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Craiova, Cristiana Geornăneanu, a declarat, pentru News.ro, că actorul Florin Busuioc, operat în unitatea medicală după ce a suferit un atac de cord masiv, a fost preluat de un elicopter SMURD.

 

El este transferat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof.Dr. C.C. Iliescu” din Bucureşti. Elicopterul va ajunge la Bucureşti în aproximativ o oră şi va ateriza la la Detaşamentul de Pompieri Morarilor.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că actorul Florin Busuioc a suferit un infarct. Starea sa de sănătate este gravă, dar stabilă, au anunţat reprezentaţii Spitalului Judeţean Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline