Primele imagini cu Florin Busuioc înainte de a fi urcat în elicopterul SMURD. Actorul de 56 de ani, adus la un spital din București

Actorul Florin Busuioc a fost preluat, în această după-amiză, de un elicopter SMURD, de la spitalul din Craiova, pentru a fi transportat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof, Dr. C.C. Iliescu”, de la Fundeni.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Craiova, Cristiana Geornăneanu, a declarat, pentru News.ro, că actorul Florin Busuioc, operat în unitatea medicală după ce a suferit un atac de cord masiv, a fost preluat de un elicopter SMURD.

 

El este transferat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof.Dr. C.C. Iliescu” din Bucureşti. Elicopterul va ajunge la Bucureşti în aproximativ o oră şi va ateriza la la Detaşamentul de Pompieri Morarilor.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că actorul Florin Busuioc a suferit un infarct. Starea sa de sănătate este gravă, dar stabilă, au anunţat reprezentaţii Spitalului Judeţean Craiova.