Plânsete sfâșietoare lângă pasarela din Bistriţa unde a murit Andrei, motivul cumplit…

Tânărul Andrei Pintican și-a pierdut viața într-un accident bizar, strivit de stâlpul de beton al pasarelei din Bistrița.

Vestea că tânărul a murit a ajuns și la membrii familiei și prietenii acestuia, care au sosit la locul tragediei parcă nevenindu-le să creadă ce s-a întâmplat cu Andrei.

Hohote de plâns lângă pasarela din Bistriţa

„Unde-i Andrei, unde-i Andrei? Nuuu!” striga nădăjduită, printre hohote de plâns, o tânără.

Din păcate, parcă nimeni nu a vrut să-i răspundă, pentru că Andrei se afla fără viață, chiar lângă mașina sa, un BMW seria 5, acum un morman de fiare.

Andrei Pintican n-a mai avut nicio șansă în urma impactului. El a murit pe loc, corpul său fiind găsit de pompieri la distanță de autoturism, aruncat din mașină.

Andrei Pintican avea 27 de ani, inginer șef la un service auto

Tânărul avea 27 de ani, era căsătorit  și lucra ca inginer șef la un service auto. De asemenea, el era un împătimit al motoarelor puternice și al mașinilor modificate.

La fața locului nu există urme de frânare, ceea ce pune ipoteza unei sinucideri pe primul loc în ancheta desfășurată cu privire la acest incident.

Andrei Pintican divorţase de doar câteva ore

Unii vorbesc chiar de niște probleme de cuplu, ziua fatidică pentru Andrei fiind și ziua în care a primit sentința de divorț.

„Un bărbat de 27 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere al pasarelei. În urma accidentului rutier, din păcate a rezultat decesul șoferului. În prezent, polițiștii rutieri efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului rutier”, a precizat agent principal Pintea Diana.