Petiţie semnată de mii de români, pentru pedepsirea tânărului din Ploiești care și-a torturat iubita

O petiție online a fost lansată după incidentul teribil din Ploiești, cu un tânăr care și-a torturat și umilit iubita. Mii de români au semnat în doar câteva ore. În petiția online se cere pedeapsa pe viață pentru tânărul care și-a torturat iubita.

Robert Gabriel Berechet, de 20 de ani, a provocat un val de furie pe rețelele de socializare, după publicarea unor videori în care își torturează iubita. În stare gravă, tânăra bătută și umilită a reușit să scape și să anunțe poliția. Individul a fost reținut de polițiști.

 

Fata în vârstă de 17 ani a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde medicii legişti au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale. De fiecare dată când o bătea, agresorul filma cu telefonul mobil

Într-unul dintre clipurile video postate pe Facebook, tânăra de 17 ani este ghemuită pe un pat, plină de sânge, cu numeroase lovituri la cap. În altă filmare, acesta îi sparge un pahar în cap”, se arată în textul postat pe site-ul unde a fost lansată petițita online.