O tânără studentă din Dej are nevoie urgentă de sânge. Simina luptă pentru viaţa ei, după un accident înfiorător

Simina Ciceuan, tânăra studentă din Dej rănită grav într-un accident de circulație produs sâmbătă, 23 februarie, în jurul orei 23:30, în localitatea Livada, județul Cluj, are nevoie urgentă de sânge.

Anunțul a fost făcut de Consiliul Studenților din Universitatea Babeș Bolyai.

Cunoscuţii Siminei le cer oamenilor să doneze sânge, indiferent de grupa sangvuină, la Centrul de Transfuzii din Cluj-Napoca, pe strada Nicolae Bălcescu.

“Este nevoie urgent de sânge pentru colega noastră Simina Ciceuan care a suferit un accident rutier. Cine dorește să doneze o poate face la Centrul de Donații de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 18”, transmit colegii Siminei.

Simina Ciceuan, rănită într-un teribil accident la Livada

Reamintim că tânăra din Dej se afla pe locul pasagerului din dreapta față, într-un autoturism condus de un șofer dejean.  O șoferiță fără experiență, în vârstă de doar 18 ani, din Aluniș, din cauza unei depășiri riscante a autoturismului în care se aflau cei doi dejeni, a intrat în coliziune cu aceasta, proiectatând-o în șanț și ulterior într-un cap de pod şi un stâlp din lemn.

Simina Ciceuan a fost grav rănită, în timp ce șoferul din Dej a scăpat cu răni mai ușoare. Cele două victime au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Cluj pentru investigații suplimentare.

Șoferița vinovată de producerea accidentului s-a ales cu un dosar penal, fiind cercetată pentru vătămare corporală din culpă.