O româncă sinucigaşă s-a aruncat într-un râu, în Spania. Imagini dramatice filmate după ce a sărit de pe un pod

O româncă sinucigaşă s-a aruncat într-un râu, în Spania. Imagini dramatice au fost filmate imediat după ce femeia a sărit de pe un pod. Un poliţist s-a aruncat după ea şi a apărut video cu intervenţia acestuia.

Enrique e poliţist la Toledo şi duminică, 11 noiembrie, o femeie care a sărit în râul Tajo, de pe un pod, de la peste 20 de metri înălţime. Românca, în vârstă de 48 de ani, a lăsat pe podul Azarquiel o pungă în care erau actele ei, câteva lucruri şi un bilet în limba română.

Era scrisoarea de adio a unei sinucigaşe. Un trecător a sunat la numărul de urgenţă şi a anunţat incidentul. Femeia era dusă de curent în aval. Enrique a ajuns la 300 de metri în aval de pod la două minute după ce românca sărise în apă.

Curajos, poliţistul, ajutat de doi colegi, intră în apă, legat cu un cablu tensionat. Înoată spre corpul inert al femeii şi reuşeşte să o prindă înainte să fie dusă spre fundul apei de curenţi. Au urmat momente dramatice, poliţistul fiind luat şi el de curent, iar colegii săi neavând forţă să îl tragă la mal.

 

VIDEO AICI