O româncă de 37 de ani din Italia, a murit într-un grav accident de circulaţie. În urma ei a rămas un soț îndurerat și un băiețel de 8 ani fără mamă.

O veste foarte tristă vine din Italia. O româncă de-a noastră a murit într-un teribil accident de circulaţie.

Românca se numeşte Nicoleta Laura Bistriceanu şi a decedat pe via Nomentana, lângă Roma, în seara zilei de marți, 8 mai, în timp ce încerca să traverseze strada, scriu cei de la cititulnudoare.ro

O traversare de stradă ce până la urmă era lucru normal şi simplu, a costat-o viaţa pe Nicoleta. În urma ei a rămas un soț îndurerat și un băiețel de 8 ani fără mamă.

Aceasta era din Pașcani, județul Iași, avea 37 de ani și locuia la Fonte Nuova, în via Manzoni, aproape de locul accidentului.

A fost lovită de o mașină Fiat 500 condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma impactului conaționala noastră a fost aruncată în aer și apoi lovită puternic de un furgon care circula din direcția opusă. Corpul Nicoletei a sfârșit sub roțile acestuia, ceea ce i-a provocat răni deosebit de grave.S-a stins la puțin timp după accident, la spitalul Sant Andrea din Roma. Comunitatea românească din Italia, este alături de familia îndurerată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline