O româncă de 37 de ani din Italia, a murit într-un grav accident de circulaţie. În urma ei a rămas un soț îndurerat și un băiețel de 8 ani fără mamă.

O veste foarte tristă vine din Italia. O româncă de-a noastră a murit într-un teribil accident de circulaţie.

Românca se numeşte Nicoleta Laura Bistriceanu şi a decedat pe via Nomentana, lângă Roma, în seara zilei de marți, 8 mai, în timp ce încerca să traverseze strada, scriu cei de la cititulnudoare.ro

O traversare de stradă ce până la urmă era lucru normal şi simplu, a costat-o viaţa pe Nicoleta. În urma ei a rămas un soț îndurerat și un băiețel de 8 ani fără mamă.

Aceasta era din Pașcani, județul Iași, avea 37 de ani și locuia la Fonte Nuova, în via Manzoni, aproape de locul accidentului.

A fost lovită de o mașină Fiat 500 condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma impactului conaționala noastră a fost aruncată în aer și apoi lovită puternic de un furgon care circula din direcția opusă. Corpul Nicoletei a sfârșit sub roțile acestuia, ceea ce i-a provocat răni deosebit de grave.S-a stins la puțin timp după accident, la spitalul Sant Andrea din Roma. Comunitatea românească din Italia, este alături de familia îndurerată.