O româncă a născut imediat după ce şi-a ucis părinţii într-un grav accident în Ungaria

O româncă a născut imediat după ce şi-a ucis părinţii într-un grav accident rutier în Ungaria. Tânăra a dat viaţă unui copil chiar la locul tragediei, iar în urmă cu câteva zile a fost condamnată la închisoare.

Tragedia s-a produs în vara anului trecut atunci când românca, aflată la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, în care se mai aflau părinţii ei, dar şi soţul şi copilul în vârstă de numai un an, se îndrepta către Germania.

În timp ce se afla pe drumul naţional M15 din Ungaria, românca însărcinată în opt luni a încercat să depăşească un autobuz, fără să observe că din contrasens se apropia un camion.

În momentul în care a realizat că poate provoca un grav accident, românca a tras de volan şi a acroşat autobuzul pe care încerca să îl depăşească.

În urma impactului, maşina românilor s-a răsturnat de mai multe ori şi a ajuns pe marginea drumului.

Părinţii şoferiţei, aflaţi pe bancheta din spate, au fost aruncaţi din maşină şi au murit pe loc.

Şoferiţa, soţul şi copilul de un an au fost răniţi, iar din cauza şocului suferit, românca a născut chiar la locul accidentului.

Potrivit kisalfold.hu, în urmă cu câteva zile, o instanţă din Ungaria a condamnat-o pe româncă pentru tragedia din vara anului 2017.

Astfel, tânăra a fost condamnată la un an de închisoare şi suspendarea permisului de conducere pentru doi ani.

Totuşi, decizia nu este definitivă.