O mamă și-a omorât fiul, l-a tranșat și l-a pus în pungi!

O femeie a reușit să șocheze întreaga planetă după ce și-a ucis propriul fiu cu tigaia! Și povestea înfricoșătoare nu se oprește aici! Rusoaica l-a tranșat, a pus totul în pungi de plastic și a reușit chiar să scape de închisoare! Cum a fost posibil?

Este șocanta poveste a unei femei de 63 de ani pe nume Lyudmila, care și-a atacat fiul cu o tigaie. Acesta a leșinat și apoi femeia a început să-l tranșeze în 70 de bucăți, cu ajuoturul unui flex.

Mirosul tot mai puternic i-a făcut pe vecini să alerteze Poliția. Agenții veniți la fața locului au descoperit 70 de bucăți de carne umană și femeia a fost nevoită să recunoască cumplita faptă.

Ajunsă în fața judecătorilor, femeia a povestit că era bătută mereu de fiul său, care chiar a încercat s-o abuzeze sexual la un moment de beție. 

Lyudmila a fost găsită vinovată pentru faptele sale șocante, dar judecătorii au considerat că femeia a cedat psihic și asta a făcut-o să acționeze în consecință, după ce a fost provocată. Femeia a scăpat astfel de închisoare și incredibila sa poveste a ajuns virală în toată lumea. 

Într-un final, judecătorii au condamnat-o pentru omor, însă fără detenție. Femeia nu are dreptul de a părăsi domiciul pentru următoarele 23 de luni.