O mamă s-a întors din Italia ca să-şi îngrijească fiul bolnav, dar în timp ce fiul murea în spital, ea se stingea din viață acasă

Un oraş întreg este zguduit de una dintre cele mai mari tragedii ce se putea întâmpla unei familii de oameni simpli, cinstiţi şi cu inimile curate. Cu sufletul plin de durere, Irina s-a întors în țară, din Italia, în urmă cu o lună, tocmai pentru a avea grijă de fiul său, Matei, în vârstă de 31 de ani, care suferea de o boală incurabilă și se afla în fază terminală.

Fiul Irinei a fost internat în spital la Piatra Neamţ, iar la putin timp acesta s-a stins din viață.

Imediat după ce Matei s-a stins din viaţă, a început căutarea mamei Irina, pentru a-i da vestea cea tristă, dar cu toate acestea, femeia era de negăsit.

Fratele femeii a apelat atunci la un vecin care avea o cheie de la locuința acesteia, fiindcă mai avea grijă de băiat când mama sa era plecată în Italia. Când au intrat în apartament, vecinul și fratele Irinei au descoperit o altă tragedie: mama lui Matei, zăcea fără viață și ea în locuința sa, probabil din aceeași zi în care și fiul său a părăsit această lume.

Trupul fără viață al Irinei a fost transportat atunci la Serviciul de Medicină Legală și s-a efectuat autopsia, dar medicul legist nu a putut stabili cauza decesului din cauza stării avansate de descompunere a corpului, provocată de căldura din apartamentul unde aceasta a fost găsită. Au fost recoltate probe din organele interne ale femeii pentru a încerca să se stabilească ulterior cauza care a dus la deces.