O mamă fără suflet și-a lăsat bebelușul de 4 luni să moară de foame și infestat cu larvele din pampersul neschimbat de săptămâni întregi

Chin inuman trăit de un bebeluș în vârstă de 4 luni! Starling a murit după ce a fost lăsat nemâncat timp îndelungat, iar părinții l-au lăsat cu scutecul infestat cu viermi timp de 2 săptămâni! Ce pedeapsă au primit ,,părinții” îngerașului

O tânără de 21 de ani se confruntă cu un proces pentru moartea fiului ei de numai 4 luni care a fost găsit în condiții îngrozitoare de către serviciile de urgență.

Evenimentele au avut loc în luna august a anului 2017, când paramedicii l-au găsit pe micuțul Sterling Koehn mort într-un pătuț care se afla într-o cameră întunecoasă și foarte călduroasă în casa părinților săi. Tatăl, speriat de faptul că băiețelul său dădea semne de lipsă de viață, a sunat la 911 sub pretextul că băiețelul lor a murit în urma sindromului morții subite la bebeluși, însă rezultatele necropsiei au arătat altceva.

Astfel, necropsia a dovedit că bebelușul a murit din cauza malnutriției, deshidratării și a unei infecții cu E. coli, cauzată de faptul că a fost lăsat timp de două săptămâni cu un scutec infestat cu viermi.

Coleman McAllister, asistentul procurorului, a declarat că Cheyanne Harris și-a lăsat copilașul în pătuț cu scutecul murdar și că “a atras insecte care au depus ouă și au devenit viermi”, conform The Sun.

Mama fără suflet, care în ciuda tragediei a pledat nevinovată, a plâns când a văzut fotografiile fiului său mort în pătuț la începutul procesului, miercuri. Anul trecut, tatăl lui Sterling, Zachary Koehn, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru moartea copilului.
În această miercuri, Cheyanne Harris a fost condamnată și ea la închisoare pe viață, alături de tatăl copilului, fiind condamnați de crimă de gradul I, și anume omorârea propriului copil în condiții de neimaginat.