O mamă de fete gemene a fost găsită moartă, la două zile, după ce una din fete a decedat într-un accident auto

O întâmplare tragică s-a petrecut de curând în Marea Britanie. Natalie Hood, o femeie din Kent, Marea Britanie, a fost găsită moartă la numai două zile după ce fiica ei, în vârstă de 18 ani, și-a pierdut viața într-un accident de circulație, scriu cei de la libertatea.ro În ultimul ei mesaj postat pe o rețea de socializare, femeia își plângea durerea.

 

Casey Hood, una dintre fiicele ei de 18 ani, a murit pe loc în urma unui grav accident auto, care a avut loc vineri dimineață, în apropiere de Canterbury. În accident a mai fost implicată și o altă tânără, de 27 de ani, care de asemenea a murit, după ce familia a decis să fie deconectată de la aparate.

 

Răpusă de durere, în ziua de sâmbătă, Natalie a publicat un mesaj dureros pe Facebook. „Doar îmi vreau fetița înapoi”, a scris aceasta. Cu o zi înainte, ea le-a mulțumit, tot printr-un mesaj pe rețeaua de socializare, tuturor celor care au trimis mesaje de condoleanțe.

Tragedia nu s-a oprit aici, iar duminică, femeia a fost găsită moartă în locuința proprie, scrie Daily Mail. Circumstanțele în care s-a produs decesul acesteia nu sunt deocamdată clare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline