O fetiță de 4 ani violată de educatorul său a fost găsit aproape moartă! Medicii au constatat că tânăra suferise traume inimaginabile!

Un caz de o cruzime rară a cutremurat viața unui district din India. O fetiță de doar 4 ani a fost victima unui abuz sexual rar întâlnit până și într-una dintre cele mai populate țări de pe planetă.

Totul s-a întâmplat în districtul Madhya Pradesh, iar autorul abominabilei fapte se numește Mahendra Singh Gond, un educator care a violat o micuță fetiță aflată într-una dintre clasele grădiniței unde era angajat.

Cazul este înfiorător pentru că micuța a fost găsită aproape moartă de către familia sa, iar făptașul a fost convins că aceasta nu va supraviețui violului. Transportată de urgență la un spital, micuța a primit îngrijirile medicale de rigoare, numai că în timpul tratamentului medicii au rămas șocați să constate că în urma actului sexual nefiresc și brutal, victimei i-au fost mutate… organele, informează Daily Mirror.

Pentru fapta comisă, Mahendra Singh Gond a fost judecat și condamnat la moarte prin spânzurare, sentința urmând să fie pusă în aplicare în perioada următoare.