O femeie de 33 de ani ”a născut” la zece zile după ce a murit! Patronul firmei de pompe funebre, șocat

O lume întreagă a fost șocată de un caz incredibil ce a avut loc în Africa de Sud, acolo unde o femeie în vârstă de 33 de ani a născut la zece zile după ce a murit. 

Femeia, care avea 33 de ani în momentul în care s-a stins din viață, era însărcinată în nouă luni. Zece zile mai târziu, însă, angajații firmei de pompe funebre care s-au ocupat de înmormântarea ei au avut parte de un șoc, întrucât în sicriul ei au găsit bebelușul. 

Femeia în vârstă de 33 de ani, pe nume Nomveliso Mdoyi, mai avea acasă încă cinci copii. De-a lungul timpului, ea fusese, însă, acuzată de locuitorii din Mthayisi, că este vrăjitoare.   

Ba mai mult, patronul firmei de pompe funebre susține că angajații care au făcut descoperirea sunt traumatizați.

”Atunci când am luat corpul ei de la morgă ca să-l punem în sicriu am găsit un nou-născut între picioarele ei. Am fost atât de șocați încât nici nu ne-am uitat să vedem ce sex avea bebelușul. Sunt în acest domeniu de 20 de ani și n-am mai auzit ca o femeie moartă să nască.”, a mărturisit patronul conform Unilad

Femeia și bebelușul au fost înmormântați zilele trecute, într-un sicriu mare. 

Nașterile în sicrie sunt cunoscute că extrudări fetale postmortem. Aceste cazul sunt rare, dar posibile în timpul descompunerii unui trup mort de câteva zile. Copilul este împins în afara corpului de către gazele intraabdominale care se adună în cadavru.