O femeie a decedat, după ce a fost violată de fostul ei soţ, împreună cu doi prieteni ai lui

Cazul este unul deosebit de tragic, dacă luăm în considerare faptul că, femeia violată fusese soţia atacatorului. Incidentul s-a întâmplat în ziua de miercuri noapte în districtul Jamtara, din statul indian Jharkhand, scriu cei de la scriu cei de la stirileprotv.ro.

onform declaraţiilor date de anchetatori pentru presa locală, se pare că victima se întorcea acasă din oraş, însoţită de câteva prietene ale ei, când a fost văzută de fostul soț, însoțit și el de prietenii lui.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul a vrut să se răzbune pe soția care l-a părăsit. Astfel, ajutat de cei doi prieteni, a luat-o pe fosta soție cu forța de pe stradă și a dus-o pe un câmp din apropiere. Acolo, toți trei au violat-o, după care i-au băgat un băț în organele genitale, provocându-i răni grave.

Femeia a ţipat, iar strigătele de disperare au fost auzite de câțiva localnici, care au și povestit ulterior la poliție că au surprins violul. Femeia a fost dusă la cel mai apropiat spital, dar pentru că starea ei era foarte gravă, a fost transferată la o clinică specializată. Din păcate, medicii nu au putut să o salveze.

În urma faptei deosebit de grave, bărbatul a fost arestat, acuzat fiind de participare la viol în grup, victimă fiind fosta soție. La viol au luat parte și doi prieteni ai bărbatului. Toți trei au supus-o pe femeie la chinuri înfiorătoare.