O fată de 17 ani, din Tulcea, a fost ucisă în Spania de fosta iubită a prietenului ei

O fată în vârstă de 17 ani, din Tulcea, a fost ucisă în Spania de fosta iubită a prietenului ei. Tragedia s-a întâmplat, noaptea trecută, în orașul Alcorcon din sud-vestul capitalei Madrid.Duminică seară, Denisa Maria, adolescenta în vârstă de 17 ani care locuia cu părinții în orașul Alcorcon din Spania, se afla la iubitul ei, un tânăr care locuia în același oraș.În jurul orei 22.00, o persoană necunoscută a sunat la ușa locuinței, iar românca a răspuns.

 

citeste si : Noi detalii în dublul asasinat din Buftea. Irakianul şi-a ucis soţia după o ceartă. Mama femeii a încercat s-o salveze

În acel moment, Denisa a fost atacată cu un cuțit și înjunghiată în abdomen. Lovitura a fost atât de dură încât tânăra de 17 ani a suferit o plagă tăiată de mai bine de zece centimetri.

Potrivit presei din Spania, medicii care au ajuns la locul crimei au fost îngroziți de ceea ce au găsit.Un purtător de cuvânt al ambulanței a explicat că tânăra românca era practic ‘eviscerată’.Denisa a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

 

citeste si: A murit departe de ţara ei! Asistenta medicală Marcela Sasu de 45 de ani, s-a stins prematur…

Fată din Tulcea, ucisă de fosta iubită a prietenului în Spania

Fata, a cărei familie s-a stabilit în Spania pe vremea când ea avea numai patru ani, a fost victima unei răzbunări pasionale.

Potrivit telemadrid.es, Denisa Maria ar fi fost ucisă de fosta iubită a actualului prieten.

Potrivit părinților Denisei, fata ar fi fost amenințată în ultimele luni de fosta iubită a prietenului ei, iar în unele dintre mesaje ar fi fost chiar amenințată cu moartea.Polițiștii și procurorii din Alcorcon au deschis o amplă anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

citeste si : Cristina împlineşte astăzi 23 de ani şi este în comă la spital după accidentul de la Veţel: ‘Să ne rugăm pentru ea’