O copilă din România, abuzată cinci ani şi ameninţată cu moartea, de un pensionar italian. Mărturia victimei

O copilă din România, abuzată cinci ani şi ameninţată cu moartea, de un pensionar italian, a apărut în faţa judecătorului, pentru a depune mărturie ca victimă. Bărbatul care a batjocorit-o şi a băgat groaza în ea are acum 80 de ani.

Calvarul româncei a început pe cand avea 10 ani, în 2008, atunci când mama ei, îngrijitoare în Italia, o lăsa în grija unei prietene românce care locuia în aceeaşi casă cu un pensionar italian, atunci în vârstă de 70 de ani.

Zi de zi aproape italianul a supus-o pe copilă la perversiuni sexuale şi a ameninţat-o cu bătaia şi cumoartea, dacă spune cuiva ceva: “Mai întâi îţi crăp capul, apoi te fac bucăţi.” Românca, acum în cârstă de 20 de ani, a oferit toate detaliile ororii pe care a trăit-o atâţia ani în faţa unui tribunal, scrie tusciaweb.eu.

Acuzatul este un pensionar din Vitrebo, care a fost denunţat abia în decembrie 2013, la cinci ani după ce începuse abuzurile asupra copilei. Aceasta a venit de Sărbători în România şi primea mesaje de ameninţare de la pensionarul italian. A vrut atunci, după cum a spus la tribunal, să se sinucidă, dar ceva a făcut-o să aibă curajul să se ducă la poliţie.

Atunci adolescenta a fost luată de lângă mama ei, înredinţată unui orfelinat şi ulterior primarul localităţii a fost numit tutorele ei. Românca are acum 20 de ani şi e parte civilă în procesul penal în care agresorul ei e vinovat pentru pedofilie şi alte 6 infracţiuni, riscând să moară după gratii.