Nicoleta, o fetiţă de 11 ani, are nevoie de ajutor. Mesaj cutremurător transmis de ea de pe patul de spital

Nicoleta, o fetiţă de 11 ani, are nevoie de ajutor. Mesaj cutremurător transmis de ea de pe patul de spital. Copila a aflat acum o lună că suferă de o boală cumplită. De două zile a început tratamentul cu citostatice.

 

Povestea Nicoletei a fost spusă de Claudia Pal, cea care a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru a o ajuta pe fată: “Nicolaeta, o fetita de 11 ani, sanatoasa, voioasa, plina de energie trece printr-o perioada grea datorita bolii cumplite de care sufera. Totul a inceput acum o luna, cand mama a depistat hematurie(sange) in urina si dureri abdominale. 

 

In urma unei ecografii s-a observat o formatiune in vezica urinara si au fost trimisi de urgenta la spitalul din Sf. Maria din Iasi, unde, dupa mai multe investigatii, CT, cistoscopie, ecografie, biopsie i s-a pus cumplitul diagnostic: RABDOMIOSARCOM EMBRIONAR BOTRIOID DE VEZICA URINARA(tumora maligna la vezica si uretere).

Parintii au continuat investigatiile la spitalul Fundeni in Bucuresti, unde din pacate s-a pus acelasi diagnostic. Sansa la un tratament de specialitate vine din Turcia de la spitalul Medipol iar costurile pentru chimioterapie, radioterapie este de 40000 euro.”

Mesajul Nicoletei, de pe patul de spital

Astfel a început o campanie de ajutorare a Nicoletei, iar fetiţa a postat un video emoţionant. În urmă cu două zile a ănceput tratamentul cu citostatice şi de pe patul de spital Nicoleta spune: “Astăzi am început prima tură de tratament, de citostatice.

 

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au donat, profesorilor, colegilor, că s-au implicat şi încearcă să mă ajute cum pot ca să plec în Turcia să fac tratamentul şi să vin înapoi sănătoasă