Motivul pentru care o familie a fost incendiată în Călărași de un bărbat, care s-a sinucis

Detalii teribile apar în cazul bărbatului de 52 de ani care a incendiat o familie, la Ștefan Vodă, în Călărași. Petru Dumitru, care a fost condamnat pentru crimă, i-a incendiat pe cei doi soți cu benzina scoasă din propria motopompă. O relație amoroasă pare să fie motivul atacului șocant.

Petru Dumitru a fost condamnat în 2004 pentru crimă. Cu un an înainte, el și-a ucis iubita în bătaie. A stat în închisoare 12 ani. Apoi, în 2015, a fost eliberat pentru bună purtare.

O relaţie amoroasă eșuată

Revenit în libertate, Petru Dumitru a avut o relație amoroasă cu femeia din Ștefan Vodă pe care a incendiat-o. Ea l-a părăsit însă pentru un alt bărbat, iar individul de 52 de ani și-a plănuit astfel răzbunarea.

Agresorul a făcut cocktailuri Molotov folosind benzina scoasă din motocoasa pe care o avea în curte. A aruncat cârpe îmbibate în benzină pe geamurile casei celor doi soți.

După ce le-a dat foc, Petru Dumitru a fugit acasă, unde s-a sinucis. Se pare că individul ar fi folosit fulgi de sodă caustică.

Femeia a suferit arsuri pe 85% din suprafața corpului și este în stare foarte gravă, cu șanse de supraviețuire minime, spun medicii. Soțul ei are arsuri pe 35% din suprafața corpului.