Motivul dublei crime din Piatra Neamţ. De ce şi-a înjunghiat Florin Petrache fiul şi soacra

Apar detalii teribile în cazul dublei crime din Piatra Neamţ. Se pare că motivul pentru care bărbatul şi-a omorât, în această dimineaţă, fiul şi soacra, este chiar locuinţa în care s-a produs nenorocirea.

Anchetatorii care investighează dubla crimă din Piara Neamţ, într-o casă de pe strada Blanduziei, au stabilit mobilul crimei: chiar locuința.Criminalul, Florin Petrache, în vârstă de 60 de ani, a ridicat o casă pe terenul soacrei sale și, implicit, pe numele acesteia, în calitate de proprietară a terenului.

Cu timpul, însă, relațiile s-au degradat, au apărut certuri și scandaluri, iar femeia l-a alungat pe ginere. Nevasta lui Florin Petrache muncește în Italia aşa că, fiind la distanță, n-a reușit să aplaneze conflictele dintre mamă și soț.

Şi-a înjunghiat fiul şi soacra, apoi a dat foc la casă

Pe fondul unei tensiuni acumulate în timp, în noaptea de 25 spre 26 martie, Petrache s-a îmbătat și și-a înjunghiat fiul și soacra. Pe amândoi în gât, precis și mortal.

Nenoricirea s-ar fi produs în jur de ora 4 dimineață. O oră și jumătate mai târziu, bărbatul a incendiat locuința. Încă nu s-a stabilit dacă a făcut-o din răzbunare sau în încercarea de a șterge urmele crimelor.

Vecinii spun că fiul lui Petrache era un băiat bun și talentat, care cânta la pian. Nimeni nu înțelege de ce a căzut și el victimă conflictului dintre tatăl și bunica lui.