Motivul dublei crime de la Buftea, descoperit de poliţişti. Criminalul, la 112: “Omorât fata şi mama”

Un bărbat şi-a ucis soţia şi pe mama acesteia la Buftea, iar motivul dublei crime de la Buftea a descoperit de poliţişti. Criminalul a sunat apoi la 112 şi a anunţat ce a făcut, într-o limbă română stâlcită: “Omorât fata şi mama”.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, irakian cu cetăţenie norvegiană, şi-a înjunghiat consoarta în casa în care locuiau, apoi a omorât-o şi pe mama acesteia. Vecinii au auzit strigătele de groază ale femeilor, dar cel care a sunat la poliţie a fost chiar criminalul.

Motivul crimei este gelozia, bărbatul făcând o criză în faţa soacrei lui şi de aici cearta degenerând între cei trei.

Când a sunat la 112, criminalul a spus doar: “Omorât fata şi mama.”, într-o limbă română stricată, apoi a închis telefonul.

Criminalul a murit împuşcat de un poliţist

Poliţiştii s-au deplasat, de îndată, la faţa locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate prin înjunghiere.

Poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre poliţişti, motiv pentru care acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare“, spun reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Poliţistul a fost rănit cu cuţitul şi a tras de patru ori în criminal. În ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit la scurt timp după ce a fost lovit de gloanţe.